Deres nye strategi starter her! Hent Deres test-id ned nu.
VeriSign(R)
 

Server-Gated Cryptography (SGC) er en SSL-protokol der muliggør 128 eller 256-bit SSL-kodning. Det er for tiden den stærkeste mest kraftfulde SSL-kodning på markedet, og den kan kun fås hos VeriSign*.

I tilgift til individuelle SSL-certifikater tilbyder VeriSign en samlet PKI til SSL-løsninger. Med et enkelt klik sørger VeriSign for en multipel certifikatsforvaltning, så De og Deres medarbejdere har bedre tid til at koncentrere Dem om andre ting.

Om De har et enkelt certifikat eller en samlet løsning, så er en ting sikker – VeriSign* er den eneste førende SSL-provider med SGC-styrede SSL-certifikater der forsyner over 99,9% af website-besøgerne med 128 or 256-bits-kodning. Denne 128-bits-kodning tilbyder 288 gange så mange mulige kombinationer som en 40-bit-kodning. Det er over en trillion gange en trillion gange så stærkt.

Vi er faktisk overbevist om at De vil få udbytte af SSL-løsningern fra VeriSign, så vi tilbyder Dem selv at prøve det i et 14-dages GRATIS forsøg! Et VeriSign Trial SSL Certifikat giver Dem mulighed for at prøve nyttevirkningen af Secure Sockets Layer (SSL)-teknologien i førproduktions-omgivelser.

>> Download Deres gratis VeriSign test-ID NU!   

Venlig hilsen,

VeriSign Denmark ApS
E-mail: salg@verisign.dk
Tel 80 88 29 78
www.verisign.dk

P.S.: Hvis De har brug for at administrere mere end 5 servere, lønner det sig med Managed PKI for SSL fra VeriSign. Interesseret? – Så hent den gratis Business-Guide her ► til download

*Omfatter VeriSign's forhandlere, filialer og datterselskaber.


©1995-2005 VeriSign Denmark ApS. Alle rettigheder forbeholdes.

Hvis du ikke ønsker at modtage e-mail med reklamer og tilbud fra VeriSign i fremtiden, kan du besøge os på https://www.verisign.dk/compref. Så opdaterer vi dine kommunikationspræferencer og din brugerprofil.-- This is an iEntry, Inc. publication --
iEntry, Inc. 2549 Richmond Road, Lexington, KY 40509
©2006 All Rights Reserved  Privacy Policy  Legal