Managed Hosting voor Websites die echt belangrijk zijn
Voorbeelden van Rackspace Fanatical Support™ die onze Klanten helpt Succesvol te zijn"Een zoekmachine moet gewoon goed werken. De uptime moet maximaal zijn, want als een website een keer niet bereikbaar is, komen veel mensen niet terug. Om die reden zijn we in zee gegaan met Rackspace, dat met zijn managed hosting-diensten garandeert dat de servers waar onze zoekmachines op draaien, 24x7 in de lucht zijn"

Jan-Willem Tusveld, directeur en oprichter van Vinden.nl"Met geen enkele website is iets misgegaan – sterker nog, Rackspace lijkt alle problemen te kunnen voorzien voordat ze plaatsvinden en komt bij ons met een oplossing voordat het probleem zich überhaupt heeft voorgedaan!""

Renault – Ian Collins, UK Operations Manager"De snelheid waarmee wij toegang hebben is enorm verbeterd, betrouwbaarheid is nagenoeg 100% en de website is nu een echt genot voor onze klanten en het Nikon personeel."

Chris Hoare, Marketing Services Manager Nikon

Uniek en alleen door Rackspace aangeboden...
Ontvang Fanatical Support
Rackspace is gespecialiseerd in managed hosting van websites en vele andere online applicaties. We leveren dedicated servers plus managed services om de druk van uw eigen IT-afdeling te verlichten. Lees meer hierover

Als specialist kan Rackspace vele bedrijfskritische kenmerken aan hun klanten leveren:

Rackspace is anders dan vele andere hosting-providers; we zijn namelijk een servicegeoriënteerd bedrijf. Het is ons doel om het beste servicebedrijf te worden waar uw bedrijf ooit mee gewerkt heeft. Onze klantenservicefilosofie, Fanatical Support™, heeft veel erkenning in de markt verworven. Voor klanten betekent Fanatical Support™ dat Rackspace-werknemers 24/7/365 beschikbaar zijn om de verwachtingen van onze klanten te tegemoet te komen en te overtreffen.

Klik hier om meer erover te weten
  

Rackspace Managed Hosting | 2 Longwalk Road | Stockley Park | Uxbridge | UB11 1BA


-- WebProNewsNL is an iEntry, Inc. publication --
iEntry, Inc. 2549 Richmond Road, Lexington, KY 40509
©2006 All Rights Reserved  Privacy Policy  Legal